Zobacz, gdzie są najtańsze, a gdzie najdroższe pączki

2016-02-04 12:43

Najtańsze pączki są w supermarketach i dyskontach – około 50 gr. Najdroższe u renomowanych cukierników – u  Bliklego kosztują 3,50 zł, a u Magdy Gessler nawet 9 zł.

Ile kosztują pączki:

1. Biedronka: pączek w cukrze pudrze 0,45 zł, a donut z polewą czekoladową 0,59 zł
2. Intermarchē: pączek w lukrze 0,45 zł, donut w polewie 1,09 zł
3. Tesco:  pączek w cukrze pudrze  0,49 zł. Pączek regionalny 1,29 zł
4. Lidl: pączek w cukrze pudrze z marmoladą 0, 59 zł
5. Netto: pączek w lukrze 0,69 zł
6. Carrefour: pączek w lukrze 0,99 zł, donut w polewie 1,29 zł
7. Pracownia cukiernicza Zagoździński na warszawskiej  Woli – najbardziej znane pączki w mieście: tradycyjny pączek w lukrze 2,20 zł
8. Cukiernie Blikle: pączek w lukrze z nadzieniem różanym 3,50 zł
9. Cukiernia/restauracja Magdy Gessler „Słodki...Słony” w Warszawie: pączek z konfiturą różaną 8 zł lub z konfiturą malinową 9 zł

Zobacz: Ile kosztują pączki i dlaczego tak drogo

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki

Najnowsze