Szymon Czerwiński to kucharz z zamiłowania i wykształcenia. Jest finalistą piątej edycji programu Master Chef. Odbył także kursy w renomowanych paryskich szkołach, m.in. Le Cordon Bleu, Alain Ducasse czy w Hotelu Ritz Paris. Obecnie kreuje swoją markę osobistą i tworzy z pasją projekty kulinarne. Wydał trzy książki i prowadzi swoje pasmo śniadaniowe w Dzień Dobry TVN. Teraz otworzył punkt gastronomiczny w Warszawie. Polska Kiełbasa to efekt umiejętności kulinarnych i zdolności. Goście lokalu z pewnością nie wyjdą z niego głodni! Szymon ugości każdego domową kiełbasą najwyższej jakości, podaną w towarzystwie niebanalnych dodatków. Smakosze polskich oraz orientalnych smaków z pewnością znajdą tu coś dla siebie – do wyboru kiszona kapusta czy azjatyckie kimchi. Każdy zestaw można także spersonalizować i całość dostosować do swojego podniebienia. W menu znajdzie się, m.in. kiełbasa biała, czerwona oraz wege, a standardową bułkę możemy zastąpić sałatą.
ZOBACZ RÓWNIEŻ: Polska rodzina płaci krocie za pływanie po Bałtyku
Prostota wykonania potraw, dostępność składników i przede wszystkim smak oraz jakość produktów to recepta na udane danie! Wszystko to dostępne w Polskiej Kiełbasie na Nocnym Markecie.